Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Szemhordáshoz éppen időben szerezte be gazdatársunk új pótkocsiját

A Bács-Kikun megyei Madarsra került ez a DDK-2400 -as pótkocsi, mely saválló csigával szerelve műtrágya és vetőmag töltésére is fel van készítve. Így a szemhordás után a vetést és a tápanyag visszapótlást is tudja majd segíteni. Köszönjük a megtisztelő bizalmat. Sok baleset és hibamentes üzemórát kívánunk!

2021-06-16

Bővebben
Úgy tapasztaljuk, hogy a gazdálkodó partnereink igényeinek maximálisan megfelel

Úgy tapasztaljuk, hogy a gazdálkodó partnereink igényeinek maximálisan megfelel egyik legújabb termékünk a PT 18 bála felszedő pótkocsi. ÁTK pályázatba is tökéletesen illeszthető. Ez a pótkocsi Tolna megyében fogja gazdatársunk a bálázási munka során használni. Köszönjük a bizalmat és a vásárlást. Sok balaset és hibamentes üzemórát kívánunk neki.

2021-06-14

Bővebben
A szemhordásra időben érdemes felkészülni

A szemhordásra időben és kellő módon fel kell készülni. Ezt jól tudta előrelátó partnerünk is, aki 2 db ZDK 1500 -as pótkocsit vásárolt tőlünk, ezzel erősítve a szemhordásra a flottáját. Ezzel is öregbítik a FARMTECH márka hírnevét Dunaszentgyörgy térségében. 

2021-06-01

Bővebben
Az első fecske - Újdonság a gépkínálatunkban - PT - 16 bálafelszedő pótkocsi

Az első Magyarországon értékesített PT-16 bálafelszedő pótkocsit indítottuk  útnak. Köszönjük partnerünk megtisztelő bizalmát.  Jó egészséget és sok problémamentes üzemórát kívánunk az eszközhöz. 

2021-05-12

Bővebben
Borász partnerünknél is bevált az Agromechanika permetező

Borász partnerünknél is bevált az Agromechanika permetező. Ez a permetező a szekszárdi borvidéken segíti a védekezést.Köszönjük partnerünk megtisztelő bizalmát. Jó egészséget és ok problémamentes üzemórát kívánunk a permetezőhöz! 

2021-05-10

Bővebben
Fejér megyében is jó híre van a PBN-30 - as átrakókocsinknak

Most egy kiváló minőségű Kobzarenko PBN 30 típusú 30 köbméteres átrakókocsi átadásáról számolhatunk be. Az átrakó Fejér megyébenn fogja segíteni a szemátrakással kapcsolatos feladatoka. Köszönjük partnerünk megtisztelő bizalmát. Sok problémamentes  üzemórát kívánunk a átrakókocsihoz!

2021-05-06

Bővebben
green
green