Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Az új hónap új elégedett vásárlókat hoz

Nem állunk meg. Hasonló lendülettel folytatjuk az évet, mint eddig. Szerencsére Nagymányokon is jó híre van az Agromehanika permetezőknek. Útnak is indítottunk egy remek darabot. Köszönjük a bizalmat.  Jó egészséget, baleset  és  sok probléma mentes üzemórát kívánunk kedves vásárlónk. 

2021-05-03

Bővebben
Az áprilisba belefért még egy triplázás is

Kedves veszprémi partnerünk hármasával veszi az INO mulcsozókat.  Köszönjük a vásárlást. A jó Isten tartsa meg jó szokását! Sok problémamentes munkaórát kívánunk ésjó egészségbe! 

2021-04-30

Bővebben
Április a dupla vagy semmi hónapja volt nálunk

Duplázott egyik kedves partnerünk,  amikor permetezőt vásárolt tőlünk. Ez a hónap a duplázás jegyében telt el. Ez a két gép Mihályi László szekszárdi gazdálkodó ültetvényein fog dolgozni. Köszönjük a bizalmat. Sok balesetmentes és hiba nélküli üzemórát kívánunk! Bőséges termést a 2021-es évre is.

2021-04-27

Bővebben
Partnerünknél annyira beváltak pótkocsijaink, hogy kettesével bővíti a flottát

Partnerünknek annyira beváltak pótkocsijaink, hogy úgy érezte egyet vásárolni már nem elég.  Kettesével veszi a pótkocsikat. Most egy nagyobb DURUS 3000 S és egy kisebb TDK 1500 bővíti a flottát. Igaza van. Ha valami bevált azon nem érdemes változtatni. Plusz a szállítási költség is költséghatékony így. Köszönjük a vásárlást. Sok-sok baleset és probléma mentes üzemórát kívánunk, jó egészségben!

2021-04-21

Bővebben
A NEMZETI LOVARDA IS MEGTISZTELT MINKET A BIZALMÁVAL

A Nemzeti Lovarda gép parkjának bővítésében vehettünk részt. Egy CREINA CVC-3200 hígtrágya tartálykocsit indítottunk útnak. Köszönjük a vásárlást és partnerünk megtisztelő bizalmát. Sok problémamentes munkaórát kívánunk!

2021-03-26

Bővebben
ISMÉT EGY PBN 40-ES ÁTRAKÓKOCSI TALÁLT GAZDÁRA

Az elégedett ügyfélnél jobb reklám nem kell. Egyre több gazda választja a  Kobzarenko PBN 40 típusú 40 köbméteres átrakókocsit. Ez a gép Barcs térségében fog  szem átrakással kapcsolatos feladatokat ellátni. Vetésnél is, aratásnál is hasznos tud lenni egy ilyen eszköza gazdaságban.   Köszönjük partnerünk megtisztelő bizalmát. Sok problémamentes üzemórát kívánunk a géphez! 

2021-02-05

Bővebben
green
green