Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Ilyen gázolaj árak mellett nagy póttal érdemes járni.

Egy átadással kezdjük a hetet, egy újabb DURUS-1600 átadás, mely a festői Cikón és környékén fogja megkönnyíteni a gazdája munkáját. Sok baleset és műszaki hiba mentes üzemórát kívánunk

2022-07-18

Bővebben
Egy kisebb, egy nagyobb. Kettesével viszik a FARMTECH pótkocsikat.

A Farmtech kelet-magyarországi értékesítési központjába, a makói Hank-Ker Kft-hez indul a szállítmány. A leendő tulajdonosok már nagyon várják. Köszönjük a megtisztelő bizalmat. Sok baleset és probléma mentes üzemórát, jó egészséget és bő termést kívánunk!  

2022-06-10

Bővebben
Profi kultivátorra van szüksége? Ebben is tudunk segíteni.

A bogyiszlói Dunagyöngye Agrár Kft. 2 db CARRE Econet kormányzott kultivátorral bővíti növényápolási kapacitását, melyek soronkénti kocsikiemeléssel és folyékony műtrágya kijuttató egységgel is kiegészítésre kerülek. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő bizalmát. Sok probléma és balesetmentes üzemórát , jó egészséget és bő termést kívánunk!  

2022-06-03

Bővebben
Az egytengelyes pótkocsik értékesítése is pörög.

Az őcsényi önkormányzat a tavaly vásárolt gépparkját ( SOLIS traktor, INO MKS+ mulcsozó és FELLA fűkasza ) most egy FARMTECH EDK-800 pótkocsival és egy WC-8H ágaprítóval egészítette ki a Magyar Falu Program támogatásával. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő bizalmát. Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk! 

2022-05-30

Bővebben
Most viszik az utolsó RVM-180 vagonkirakót.

Logisztikai szolgáltatások nyújtásával foglalkozó Ügyfelünk 2. RVM-180 vagonkirakóját vásárolta meg. Annyira elégedett a termékkel, hogy megrendelte a 3. ilyen eszközt is.  Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő bizalmát. Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk az újabb átrakó eszköz használatához! 

2022-05-25

Bővebben
Ha egy üzlet beindul.....

Partnerünk, a veszprémi MEGAZET Kft. ismét INO eszközökkel szélesíti termékválasztékát. Köszönjük megtisztelő bizalmukat és a több éves eredményes közös munkát.     

2022-05-04

Bővebben
green
green