Ismerje meg cégünket!

Az Agio Kft. köszöni megtisztelő figyelmét.

Vállalkozásunkat 20 évvel ezelőtt AGIÓ Bt. néven alapítottuk, tevékenysége kezdetben használt mezőgazdasági gépek ügynöki kereskedelmére korlátozódott.

A kezdeti sikereken felbátorodva 1995-ben vásároltuk meg jelenleg is telephelyünkként működő ingatlan egy részét, ahol 1996 májusától folytatjuk új és használt mezőgazdasági gépek, illetve alkatrészek forgalmazását. 1997-ben sikerült a telephelyet bővíteni, majd 1999 őszén megkezdtük a 2001 óta iroda, raktár és műhelyként működő  épületünk építését.

A megalakulás 10. évfordulóján, 2004-ben alakultunk át AGIÓ Kft.-vé.

Tevékenységünk az elmúlt 2 évtizedben jelentős változásokon ment keresztül.

Kezdetben a teljes hazai mezőgazdasági gépkínálattal igyekeztünk ügyfeleink igényeit kielégíteni, majd a vevői igények változásával egyre magasabb műszaki színvonalú, elsősorban import gépekre cserélődött a portfoliónk.

Napjainkra választékunk alapvetően átalakult és letisztult.

1999 óta vagyunk kapcsolatban az osztrák COMPTECH GmbH cégcsoport szlovéniai leányvállalatával,a FARMTECH d.o.o.-val, melynek kiváló minőségű szállítójárműveit és szerves trágya szóróit  2002 óta kizárólagos magyarországi forgalmazóként kínáljuk viszonteladók és végfelhasználók részére. (Viszonteladóinkat a „partnereink” menü alatt találhatja meg .)

Kapcsolatban állunk a szlovén mezőgépipar további prominens képviselőivel is (INO, AGROMEHANIKA, CREINA), melyek jó minőségű és kedvező ár/érték arányú gépeket kínálnak a kis, közép és nagyüzemek részére egyaránt.

2011-től egészült ki termékkörünk az ukrán KOBZARENKO néhány hiánypótló termékével.

Cégünk 20 éves piaci kapcsolatai révén igyekszünk ügyfeleink egyedi igényit is kielégíteni. 

hr
green
green