Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Egy újabb eladott Agromehanika permetező Csikvándra.

Nagyon pörgős időszak zajlik nálunk. Szerdán leszállítottuk, csütörtökön már beüzemeltük ezt az AGS-3000/18 EN HP permetezőt Csikvándon. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő bizalmát. Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk a permetező használatához! 

2022-05-02

Bővebben
Herédi Ügyfelünkhöz a tegnapi 2 után, ma újabb 2 pótkocsit indítunk útnak.

Herédi Ügyfelünkhöz a tegnapi 2 után, ma újabb 2 pótkocsit indítunk útnak, ahol cca. 2000 ha-os gazdaság szállítási feladatai várnak rájuk. Ha egyszer egy pótkocsi bevált, nem érdemes másra csedrélni. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő bizalmát. Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk az eszközök  használatához!  

2022-04-12

Bővebben
A SOLIS kis traktorok is szépen fogynak nálunk.

Ez a kistraktor Paksrakerül és a kategóriában piacvezető SOLIS hírnevét itt fogja öregbíteni. Jó választás volt. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő bizalmát. Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk a gép használatához!  

2022-04-11

Bővebben
Az 1. és a 96. FARMTECH SUPERFEX trágyaszóró is Bognár Péter Ügyfelünkhöz került.

Bognár Péter felsőnánai gazdálkodó ügyfelünk az 1. és a 96. Magyarországon eladott FARMTECH SUPERFEX 1000/1200 trágyaszóró tulajdonosa is. Ami egyszer bevált, azon nem érdemes változtatni. A 22 éve vásárolt SF-1000 is kifogástalan állapotban üzemel, az új SF-1200 eszközt még az áremelések előtt ÁTK pályázattal sikerült megvásárolni.  Köszönjük Péterék megtisztelő bizalmát. Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk a munkaeszköz használatához!  

2022-04-07

Bővebben
Idén úgy néz ki, hogy párosával adjuk el a FARMTECH pótkocsikat.

Hétfő van. Útnak indítottuk a két FARMTECH pótkocsit Csongrád megyébe. Itt fognak feladatokat ellátni. Érdemes időben felkészülni a szemhordásra. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő bizalmát. ok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk a munkaeszköz használatához! 

2022-04-04

Bővebben
Tóth Zoli barátunk már a negyedik FARMTECH pótkocsiját vásárolja tőlünk.

Tóth Zoli barátunk már a negyedik FARMTECH pótkocsiját viszi haza. A gazdaságukban már 2 db FARMTECH ZDK - 1800-as mellett, ez a FARMTECH DDK - 2400-as lesz a második. Mit is mondhatnánk? Párosan szép az élet :-) Zoli, Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk neked és kedves családodnak, munkatársaidnak, a munkaeszköz használatához! Ezúton is köszönjük megtisztelő bizalmadat.  

2022-03-30

Bővebben
green
green