Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Mándokon is duplán szavaztak bizalmat a KOBZARENKO RVM-180 E-nek.

Ma Mándokon adtunk át 2 KOBZARENKO RVM-180 E hibrid hajtású vagon ki-és berakót. Köszönjük  a Transit Speed Kft. megtisztelő biztalmát. Jó egészséget! Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk!  

2023-02-02

Bővebben
Kettesével viszik a KOBZARENKO RVM-180 E hibrid hajtású vagon ki-és berakót.

Ma Eperjeske-Átrakón és Nyíregyházán adtunk át egy-egy KOBZARENKO  RVM-180 E hibrid hajtású vagon ki-és berakót. Vonórúdba épített elektromos meghajtású járószerkezetével traktor nélkül is üzemeltethető.Áttelepítése és villamos csatlakozás nélküli vasúti  rakodókon átszerelés nélkül traktorral történik. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő biztalmát. Jó egészséget! Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk!

2022-12-27

Bővebben
Az idei utolsó PBN-20 átrakókocsinkat is útnak indítottuk új tulajdonosához.

Az idei utolsó PBN-20 átrakókocsit adtuk át a pest megye Gombán. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő biztalmát. Jó egészséget! Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk ! Az AGRÁRGÉPSHOW-n egy 3 tengelyes PBN-40 típust mutatunk be a látogatóknak. 

2022-12-21

Bővebben
Gazdára talált egy újabb Solis 26 kistraktor

A Gemenci Erdőgazdaság pörbölyi látogatóközpontjában adtuk át a Solis 26 kistraktort hótolóval. Tavasszal egy mulcsozóval és egy seprőhengerrel egészül ki a géppark, így teljeskörűen gondoskodhat a gép a látogatóközpont gondozásáról. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő biztalmát. Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk!

2022-12-21

Bővebben
Kiskőrösre vette az irányt az utolsó régi fajta SOLIS 90 CRDI traktorunk

Partnerünk kertészeti pályázat keretében vásárolta meg ezt az utolsó régi fajta SOLIS 90 CRDI traktorunkat. Már csak egy SOLIS 75 CRDI maradt az olcsóbb STAGE - IIIB kivitelből, az új STAGE-V decembertől várható "kicsit" drágábban. Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk Partnerünknek!

2022-11-25

Bővebben
Az INO szárzúzóinkat is párosával viszik.

Ma útnak indítjuk ezt a két szárzúzót Baranya megyei partnerünknek. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

2022-11-23

Bővebben
green
green