Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

A 2022-es év első eladott PBN 30 - as átrakókocsija

A 2022-es év első eladott PBN 30 - as átrakókocsija elindult új tulajdonosához. Hosszú út vár rá, mivel Románia területén fogja ellátni feladatát. Köszönjük partnerünk megtisztelő bizalmát. Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk a munkaeszköz használatához! 

2022-01-06

Bővebben
Szemhordáshoz első osztályú "munkatárs" a ZDK 1800-as

Egy újabb pótkocsink talált gazdára. Mától Regölyben kezdi meg a termelést ez a ZDK-1800-as.  Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk a munkaeszköz használatához!

2021-10-12

Bővebben
Ha valami bevált, ne változtass rajta. Ez a trágyaszóróra is igaz.

Már a  második MEGAFEX 2200 szervestrágyaszóró, ami Bogyiszlóra indul. Siker történet. Kedves ügyfelünk vett egyet, az bevált terepen, így most vett mégegyet. Nem lepődnénk meg, ha várásolna még egyet, ha már " három a magyar igazság". Sok probléma és balesetmentes üzemórát és jó egészséget kívánunk a munkaeszköz használatához! 

2021-09-29

Bővebben
Szüretnél is tökéletes segítség egy ZDK 1100-as pótkocsi.

Az aparhanti szüretelők már nagyon várták ezt a ZDK 1100-as pótkocsit. Egy starpabír, megbízható pótkocsit kerestek, jó áron. Megtalálták, megvették. Ilyen egyszerű. Ön is könnyen szert tehet egy ilyen eszközre. Forduljon hozzánk bizalommal.  Az aparhanti szüretelőknek jó munkát és sok problémamentes üzemórát kívánunk! 

2021-09-24

Bővebben
Két új termék futott be hozzánk. a FARMTECH-től.

Új termékek érkeztek a FARMTECH-től. Az első légrugós DURUS-2000, és az első hidraulikus ponyvás ZDK. 

2021-09-10

Bővebben
Ma egy KOBZARENKO TZP-27 ATLANT pótkocsit szállítottunk új tulajdonosához

Hajdú-Bihar megyébe indul bevetésre ez a tolófalas KOBZARENKO TZP-27 ATLANT pótkocsi, melyhez egy Grazioli trágyaszóró adapter is leszállításra kerül. Köszönjük Ügyfelünk megtisztelő bizatlmát. Sok hiba és balesetmentes üzemórát kívánunk! 

2021-08-10

Bővebben
green
green