Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Egy újabb DDK - 2400 - as pótkocsi talált gazdára

A mai napon átadtunk egy DDK-2400 -as pótkocsit a zombai Törökgazda Kft.-nek. Köszönjük a megtisztelő bizalmukat. Gazda termést, sok baleset és meghibásodás mente üzemórát kíváunk!  

2021-07-30

Bővebben
A profik átrakókocsit használnak aratáskor a kombájnuk hatékonyságának növelése érdekében.

A kombájn nem szállítójármű és nem is rakodógép. Hogy ez így is legyen, Vízváron is egy PBN-40-es átrakókocsi fogja kiszolgálni a kombájnokat. Köszönjük a megtisztelő bizalmukat. Sikeres aratást kívánunk partnerünknek. 

2021-07-16

Bővebben
Ez már a 2. FARMTECH gyártmány a gazdaságban.

Ez a nap is jól kezdődött: A bonyhádi Sárkány Szabolcs egyenesen a kombájnhoz indul a frissen átvett FARMTECH TDK-1500 pótkocsival. Bő termést, sok baleset és meghibásodás mente üzemórát kíváunk! 

2021-07-12

Bővebben
Annyira beváltak a FARMTECH pótkocsik, hogy már az 5-et veszi át ügyfelünk.

Örök igazság, a járt utat a járatlanért fel ne add soha. Így van ez a pótkocsi vásárlásnál is. A bátai Bát-Gabona Kft. az ötödik FARMTCH vontatmányát , egy DDK-2400  pótkocsit vesz át. Köszoönjük a vásárlást. Sok baleset és hiba mentes üzemórát kívánunk! 

2021-07-05

Bővebben
Tartja a mondás: "Három a magyar igazság." - Ez a pótkocsi beszerzésre is igaz.

Kedves, elégedett partnerünkhöz újabb Farmtech pótkocsi érkezett.Heideckerék Farmtech flottájának harmadik tagja egy igazi nagyágyú. A DURUS-2000-es hátra és balra billentéssel, 25 t össztömeggel jó szolgálatot fog tenni a gazdaságnak.  Köszönjük az ismételt bizalmat. Sok baleset és probléma mentes üzemórát kívánunk.

2021-06-29

Bővebben
Ez a pótkocsi a héten már árpát szállít Bodzavásáron.

Ez a TDK-2000 -es pótkocsi Romániába, a Kárpátokon túlra indul, a héten már a szemhordásban veszi ki a részét a munkából,  árpát szállít Bodzavásáron. Köszönjük a vásárlást. Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk gazda társunknak.

2021-06-21

Bővebben
green
green