Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Triplázott a RAK-TÁR TRANS Kft., pótkocsink pedig Romániába veszi az irányt

Felpezsdült az élet az AGIO Kft. telephelyén. Gépeink sorra hagyják el udvarunkat, hogy még az Ünnepek előtt új tulandonosaikhoz kerüljenek.🎄🎅✨ Románia lesz a végállomása a FARMTECH EDK 800-as pótkocsinak, mely köztes úticélként egyelőre Békéscsabára tart, onnen pedig új tulajdonosa szállítja végleges otthonába. Útnak indult továbbá egy RVM 180-as vagon ki- és berakodó Kiskunfélegyházára, hogy mielőbb a RAK-TÁR TRANS Kft. szolgálatába állhasson. Partnerünk már jól ismeri és nem először, nem is másodszor, hanem harmadik alkalommal szavaz bizalmat a Kobzarenko gépeknek. Reméljük, hogy együttműködésünk továbbra is megmarad. Köszönjük vevőink bizalmát, Kellemes Ünnepeket és sikerekben gazdag Boldog Új Évet kívánunk!  

2023-12-14

Bővebben
Megérkezett az AGIO Kft. Mikulása is

Az utóbbi időben magunk is felfigyeltünk rá, hogy a helyi hatóságok nagyon keményen lépnek fel a rendszám nélküli kistraktorok ellen. Ügyfelünk is hasonló élethelyzetbe került, melyre gyors megoldást keresett. Választása a már jól bevált, készleten is elérhető Solis 20 típusú kistraktorra esett, melyet éppen Szent Miklós napján adhattunk át büszke új tulajdonosának. Ezúton is köszönjük a megtisztelő bizalmat és kellemes ünnepeket kívánunk az Agio Kft. munkatársai nevében.

2023-12-06

Bővebben
Újabb 2 db RVM-180 vagon ki -és berakó talált gazdára.

Ma újabb 2 db RVM-180 vagon ki -és berakót indítunk útnak új gazdáikhoz. Reméljük abban segítenek, hogy az ukrán termény mielőbb elhagyhassa Európát. Köszönjük  Partnerünk megtisztelő biztalmát. Jó egészséget! Bőséges termést! Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk!  

2023-08-01

Bővebben
Irány Szeged! Útnak indítottuk a 2023-as év első PBN 30-as átrakókocsiját.

Ma szállítjuk házhoz az idei év első PBN átrakókocsiját Szegedre. Köszönjük  Partnerünk megtisztelő biztalmát. Jó egészséget! Bőséges termést! Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk!  

2023-06-14

Bővebben
Arad mellé szállítunk egy komplett fólia töltő-ürítő gépsort.

Arad mellé szállítunk egy komplett fólia töltő-ürítő gépsort. Ma Aradon adtunk át 1 KOBZARENKO fólia töltő/ ürítő gépet, illetve egy átrakókocsit. Köszönjük  Ügyfelünk megtisztelő biztalmát. Jó egészséget! Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk! 

2023-03-16

Bővebben
Mándokon is duplán szavaztak bizalmat a KOBZARENKO RVM-180 E-nek.

Ma Mándokon adtunk át 2 KOBZARENKO RVM-180 E hibrid hajtású vagon ki-és berakót. Köszönjük  a Transit Speed Kft. megtisztelő biztalmát. Jó egészséget! Sok balesetmentes és problémamentes üzemórát kívánunk!  

2023-02-02

Bővebben
green
green