Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Solis 20 kistraktor került Nagydorogra

Gyors adásvételt követően a mai napon leszállításra került Nagydorogra ügyfelünk Solis 20 kistraktora. Köszönjük a bizalmat és jó munkát kívánunk.

2024-04-16

Bővebben
Útnak indult egy Durus 2000 Magyarszékre

Hosszú kihagyás után ismét volt szerencsénk egy gépátadáshoz. A FARMTECH Durus 2000 pótkocsi Magyarszékre indult, hogy egy tehenészet munkáját segítse. Külön megtiszteltetés és öröm számunkra, hogy a gazdaságot nem először tudhatjuk vevőink között. Szokták mondani, hogy ami egyszer bevált, azon kár változtatni.  Köszönjük vevőink ismételt bizalmát és reméljük jó szolgálatot tesznek gépeink.  

2024-04-12

Bővebben
Egyből kettő FARMTECH Durus 1800 pótkocsi indult műszaki vizsgára

Gyönyörű napsütésben indult útnak kettő FARMTECH Durus 1800 pótkocsi. Először műszaki vizsgára mennek, majd egyből megcélozzák Petőfiszállást, hogy új tulajdonosuk segítségére legyenek a sárgarépa betakarítás során...mint kiderült a sárgarépa is legjobban a zöldet szereti.   Köszönjük partnerünk bizalmát és jó munkát kívánunk!

2024-02-14

Bővebben
Két mulcser is útra kelt

Két mulcser is útra kelt ma, hogy új tulajaik szolgálatába állhassanak. Az Elite 270 Bátyára került, Profi Mega 300-as testvére pedig Egyházaskozárra. Köszönjük vásárlóink megtisztelő bizalmát!

2024-02-12

Bővebben
Velencébe indult útnak a Kobzarenko RVM 180

📌 Olaszországba, egészen pontosan Velencébe indult útnak ma reggel a Kobzarenko RVM 180 vagon ki-berakó gépe, hogy új tulajdonosait segítse logisztikai szolgáltatásaik kivitelezése során. Azt tapasztaljuk, hogy a Kobzarenko csigás rakodógépeit egyre nagyobb érdeklődés övezi, ami nem is csoda hiszen a gyártó egyedülálló megoldásokat kínál, kedvező árakon. Visszajelzések alapján pedig eddigi vásárlóink kedvelik a Kobzarenko gépeket mivel könnyen kezelhető, erős és strapabíró eszközök. Ezúton is köszönjük partnerünk bizalmát. 

2024-02-12

Bővebben
Átadtuk a nyereményt

Óriási megtiszteltetés érte kollégánkat, ugyanis a mai napon kezet foghatott 2023. legszerencsésebb Farmtech vásárlójával és átadhatta neki egyrészről az általa decemberben megvásárolt FARMTECH DURUS 2000 pótkocsit és mellé a nyereményét, vagyis a GOES Iron 450 quadot is.🤝🥳🤩 Ezúton is köszönjük ügyfelünk Farmtechnek szavazott bizalmát és szívből gratulálunk nyereményéhez!😊🥰🥳🤩💣👏

2024-01-31

Bővebben
green
green