Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Tabra költözött a Kobzarenko Atlant

Mostanság kollégáink felváltva töltik nyári szabadságaikat, viszont a fontosabb eseményekről így sem maradhat el a képes beszámoló: … Ma leszállítottuk a Kobzarenko Atlant TZP-27 masinát Tabra, ahol büszke tulajai már alig várták, hogy megérkezzen, sőt…, amint lehet be is vetik a nagyágyút! Ezúton is köszönjük a bizalmat és további jó munkát kívánunk!  

2024-07-24

Bővebben
Hypergyors adás-vétel és gépátadás

 Gépértékesítés és átadás pár órán belül?! Akár! Persze sok múlik a vevőn is! Mai ügyfeleink utoljára 2002 előtt jártak és vásároltak nàlunk. Ma délelőtt 11 óra magasságában tértek be hozzánk, hogy készletes pótkocsijainkat megnézzék, pár perce pedig elindulhatott a Farmtech ZDK-1800 Iregszemcsére. Mindeközben az átutalás és kötelezőbiztosítás megkötése is megtörtént, így a mai napon forgalomba is kerülhet a pótkocsi. Reméljük ügyfelünk is hasonlóan lesz elégedett a gépátadást követően, mint amennyire számunkra megtiszteltetés, hogy minket választott! Mégegyszer köszönjük a bizalmat!

2024-06-28

Bővebben
Elbúcsúztunk a DURUS-3000 pótkocsitól

Ma elbúcsúztattuk flottánk egyik oszlopos tagját is, a Farmtech DURUS-3000 pótkocsit. Dusnokra került, ahol a gazdaságban már több Farmtech pótkocsi is szolgál. Bízunk benne, hogy az újabb gép is jól beválik majd! Köszönjük ügyfelünk ismételt bizalmát!

2024-06-25

Bővebben
Törzsvásárlónknak szállítottunk

Györébe szállították kollégáink az INO Dominator 310 mulcsozót egyik kedves törzsvásárlónkhoz. Ez már nem az első, hanem a 3. INO gép, amit ügyfelünk vásárolt. Ezúton is nagyon köszönjük a sokéves bizalmat!

2024-06-25

Bővebben
Feltúrbóztuk a John Deeret

Fácánkertre indult a feltúrbózott John Deere. Kapott egy front hidraulikát és egy HE-VA függesztett 3 méteres száraprító hengert a háta mögé. Köszönjük ügyfelünknek a sokévnyi bizalmat!

2024-06-25

Bővebben
INO megy Gyulajra

Gyujara indult ma reggel az INO Dominator 310 mulcsere. Bízunk benne, hogy jó szolgálatot tesz új tulajának. Köszönjük ügyfelünk megtisztelő bizalmát!

2024-06-21

Bővebben
green
green