Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

Átadtuk a nyereményt

Óriási megtiszteltetés érte kollégánkat, ugyanis a mai napon kezet foghatott 2023. legszerencsésebb Farmtech vásárlójával és átadhatta neki egyrészről az általa decemberben megvásárolt FARMTECH DURUS 2000 pótkocsit és mellé a nyereményét, vagyis a GOES Iron 450 quadot is.🤝🥳🤩 Ezúton is köszönjük ügyfelünk Farmtechnek szavazott bizalmát és szívből gratulálunk nyereményéhez!😊🥰🥳🤩💣👏

2024-01-31

Bővebben
Telephelyünkön sem áll meg az élet

Javában zajlik Magyarország legnagyobb agrárkiállítása az AGROmashEXPO és AgrárgépShow, ahol természetesen az AGIÓ Kft. is képviseli magát, mindezektől függetlenül telephelyünkön, ha kicsit nyugodtabban is ugyan, de zajlik az élet. Ma egy Kobzarenko RVM-180 vagon ki-berakó kelt útra Dombóvárra, a Kite Zrt.-hez, illetve kaposszekcsőre menetelt az Ino Duplex Dominátor mulcsozója, hogy kedves vásárlónk segítségére lehessen. Nagyon szépen köszönjük ügyfeleink megtisztelő bizalmát.

2024-01-25

Bővebben
Tamásiba indult útnak a gépcsomag

Kollégáink felpakolták és már új tulajdonosa felé tart Tamásiba a Solis 26 HST kistraktor, az INO MMT 150 mulcsozó, az INO Weeder 90 és egy Bagodi hótolólap. Igazán szép kis összeállítás. Ezúton is köszönjük vásárlónk megtisztelő bizalmát!

2024-01-03

Bővebben
Gépátadással indult az év

Egy INO ELITE 130 mulcsozóval indítottuk az évet, Bölcskére került az ügyes kis masina, hogy megkönnyítse új gazdái munkáját. A gyomirtónál olcsóbban, és kevésbé szennyező módszerrel tudják tisztán tartani az ültetvényt. Köszönjük vásárlónk bizalmát és boldog új évet kívánunk!

2024-01-03

Bővebben
Kistraktor a karácsonyfa alá!

Lebonyolítottunk egy gépátadást, ami mostmár tényleg az idei év utolsója, hiszen pár percen belül zárjuk kapuinkat. A Solis 26 kistraktorért kedves vevőnk Dombóvárról érkezett. Kellemes Ünnepeket kívánunk minden kedves partnerünknek!  

2023-12-21

Bővebben
Karácsonyi kézbesítés

December 14-én csütörtökön indult útjára Romániába új tulajdonosához a nagy trió. Elsőként egy Kobzarenko PBN 40-es átrakókocsi köszönt el telephelyünktől, majd csatlakozott hozzá a DURUS 3000 S ikerpár is, hiszen vevőnk egyből duplázott a FARMTECH termékéből. Idén több gépet tervezetten már nem indítunk útjára, így biztosak lehetünk benne, hogy karácsonyra minden kívánságot teljesítettünk.  Nagyon köszönjük partnerünk megtisztelő bizalmát és kellemes ünnepeket kívánunk! 🎄🌲✨    

2023-12-18

Bővebben
green
green