Gépátadások

Ezen a felületen gépátadásainkról számolunk be röviden tömören, melyekre nagyon bükszkék vagyunk. Köszönjük Ügyfeleink megtisztelő bizalmát, melyet igyekszünk a jövőben is megszolgálni, kíváló termékeinkkel, gyors szerviz szolgáltatásokkal és folyamatos alkatrész ellátással.   

MÁTÓL EGY ÚJABB PNB-3-AS VAGONRAKÓ ÁLL SZOLGÁLATBA HORTON

Egy újabb kiváló minőségű Kobzarenko PNB 3-as típusú vagonrakó talált gazdára. A masina Hort térségében fogja segíteni a gabona termés vagonokba történő átrakását. Köszönjük partnerünk megtisztelő bizalmát. Sok problémamentes  üzemórát kívánunk a átrakóhoz!  

2021-01-04

Bővebben
KARÁCSONYI CSOMAGOT KÜLDÜNK NAGYBARACSKÁRA!

Karácsonyi csomagot küldünk Nagybaracskára! A MEGAFEX-1800-as szervestrágyaszóró és a 2 db DURUS-3000 pótkocsi mellett jövő évtől ez a 2 db FARMTECH ZDK-1800-as is a Gyöngysziget Kft-nél öregbíti a márka hírnevét! Ezúton is köszönjük Partnerünk megtisztelő bizalmát! Az új beszerzésekhez pedig örömteli és eredményes munkavégzést kívánunk!   FARMTECH - MI TUDJUK MI HOZZA A SIKERT! 

2020-12-20

Bővebben
KOBZARENKO PBN 20 ÁTRAKÓKOCSI

Egy újabb kiváló minőségű Kobzarenko PBN 20 típusú 20 köbméteres átrakókocsi talált gazdára. A masina Nagybajom térségében fogja segíteni a betakaritást és a vetést. Köszönjük partnerünk megtisztelő bizalmát. Sok problémamentes  üzemórát kívánunk a átrakókocsihoz! 

2020-12-17

Bővebben
green
green