Összefoglaló a 2024. évi AGROmasEXPOról

hr

Véget ért a 2024. évi AGROmashEXPO kiállítás, melyen az AGIÓ Kft., az Agro-Alfa Kft és a Hanki-Ker Kft., mint magyarországi forgalmazók, közösen képviselték a FARMTECH márkát, így mindannyiunk nevében szeretnénk megköszönni érdeklődőinknek a részvételt.

Az eseményen kisorsolásra került a 2023. év legszerencsésebb Farmtech vásárlójának járó GOES Iron 450 quad, melyet végül a 370-es szelvény tulajdonosa nyert meg, akinek ezúton is nagyon gratulálunk és köszönjük, hogy ügyfeleink között tudhatjuk.

A FARMTECH standnál megtekinthetők voltak a legkeresettebb pótkocsik, mint a ZDK 1800, vagy a háromtengelyes DDK 2400, a DURUS 2000 muldepótkocsi, szervestrágyaszórókból pedig a SUPERFEX 1200 tartott velünk. Ezen kívül újdonsággal is készültünk a közönségnek, hiszen kiállításra kerültek a Supercis 1000, a Polycis 2000 tartálykocsik és egy DPW 1800 bálaszállító pótkocsi is, melyek mostantól kínálatunkban is elérhetők.

Természetesen nem csak Farmtech termékekkel vártuk látogatóinkat, igyekeztünk színesíteni a standunkat, így helyet kapott a robosztus Kobzarenko PBN 40 átrakókocsi is, továbbá külön INO részleget alakítottunk ki, ahol többek között mulcsereink voltak megtekinthetők.

Fentieket pedig kedvezményes kiállítási áron kínáltuk az érdeklődőknek, bízva abban, hogy egyre több gazdálkodó szavaz bizalmat az általunk forgalmazott márkáknak.

Nem titok, hogy hatalmas esemény az AGROmashEXPO a kiállítók mindennapjaiban és rengeteg háttérmunka előzi meg, majd követi, a kiállításon eltöltött napok pedig sokkal intenzívebbek, mint az átlag hétköznapjaink, viszont szeretnénk kiemelni integráló erejét is, hiszen nagyon ritka, mikor ilyen szinten koncentrálódik csapatunk, mind a gyártó partnereinket tekintve, mind az értékesítési centrumok képviselői tekintetében.

Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani a FARMTECH, a Kobzarenko és az INO képvislőinek, hogy személyes jelenlétükkel és szakmai tudásukkal is emelték standunk színvonalát és kollégáinkat is köszönet illeti, amiért a túlóráktól nem megriadva idén is számíthattunk rájuk a kiállítás lebonyolításában. Köszönjük továbbá az Agro-Alfa Kft.-nek és a Hanki-Ker Kft.-nek az együttműködést és az eredményes csapatmunkát.

Cégünk élete lassan visszatér a normális kerékvágásba, telephelyünkön, illetve telefonon vagy e-mailben várjuk a további érdeklődéseket, hiszen 2024. január 31-ig még érvényben van a Farmtech készletkisöprési akciónk is.

 

green
green