Gyáravató ünnepség a Kobzarenko lengyel telephelyén

hr

Múlt héten tartották a Kobzarenko Sp. z o.o. lengyel gyáregységeinek avató ünnepségét, mely rendezvényre az Agio Kft. is meghívást kapott, és Fauszt Csaba ügyvezető igazgatónk személyében képviseltette is magát, hiszen jelen volt a Kobzarenko európai kereskedői hálózatának valamennyi partnere.

Az esemény különlegessége, hogy a lengyelországi Żłobnicán egyszerre két gyáregységet is avattak. Az elsőként épült gyárépület megnyitó ünnepségének megtartását 2020-ban a Covid miatti korlátozások nem tették lehetővé, 2022-ben pedig már építették is az újabb gyárépületet, így most nyílt alkalom az első gyár felavatására és a második megnyitására.

A meghívottakat gyárlátogatással összekötött ünnepség fogadta, melyen a tulajdonos Dmitrij Kobzarenko köszöntötte őket. Beszédében többek között méltatta édesapja, a 2020-ban elhunyt Anatoly Kobzarenko cégalapító érdemeit is.

Fontos állomás a lengyelországi gyárnyitás az ukrán cég életében, hiszen így közelebb kerülhetett európai kereskedőihez, ráadásul az festési technológiai megújításoknak köszönhetően - melyeknek a legújabb gyáregység biztosít teret - a Kobzarenko márka nem csak konstrukcióit tekintve, de megjelenésében is igyekszik az európai elvárásoknak eleget tenni.

green
green